Kosten en vergoedingen

Een therapiegesprek duurt in principe 45 minuten en kost €80,00. Er kan ook gekozen worden voor gesprekken van maximaal 60 minuten, deze kosten €100,00.

Wanneer een afspraak niet uiterlijk 24 uur van tevoren is afgezegd ben ik genoodzaakt deze in rekening te brengen. Afzeggen kan via de mail a.vandenberg@psycholoogmontes.nl of via een berichtje naar 06-38117848.

Een verwijzing van de huisarts is niet nodig. Mijn werkdagen zijn dinsdag en donderdag.

Als psycholoog heb ik geen contracten afgesloten met verzekeraars. Dat betekent dat de therapeutische gesprekken niet vanzelfsprekend worden vergoed vanuit het basispakket. Wanneer je een restitutiepolis hebt afgesloten is vergoeding (gedeeltelijk) mogelijk. Relatietherapie wordt niet vergoed.

Wanneer je een (aanvullende) verzekering voor alternatieve geneeswijzen hebt afgesloten, kan op basis hiervan een vergoeding plaatsvinden in het geval van individuele therapie omdat ik aangesloten ben bij de NVAGT (Beroepsvereniging van Gestalttherapeuten). Ten behoeve van vergoeding door Coöperatie VGZ ben ik aan gesloten bij de RBCZ onder registratienummer 901127R.

Voor informatie over vergoedingen door diverse zorgverzekeringen kun je kijken op de website van de Zorgwijzer,  bij de Consumentenbond en bij de website van je eigen verzekering.