Contact en route

NB Door gezondheidsklachten ben ik tijdelijk uit de running. Ik kan nog niet overzien hoe lang deze periode gaat duren. Excuses daarvoor.

Wil je weten of ik wat voor je kan betekenen, neem dan gerust vrijblijvend contact op via het contactformulier, de mail of telefonisch.
Wanneer een afspraak is gemaakt wordt tijdens het eerste gesprek gekeken of ik wat voor je kan betekenen, en begint vaak meteen de therapie. In ieder gesprek is ruimte om te zeggen wat je van het gesprek vindt en of je iets mist.

Psycholoog Montes

Drs. Annegine van den Berg

Hamerstraat 10, 7556 MZ Hengelo
Telefoon: 06 38 11 78 48
E-mail: a.vandenberg@psycholoogmontes.nl

De praktijkruimte van Psycholoog Montes bevindt zich op de begane grond van het bedrijfsverzamelgebouw H10. Dit gebouw is goed bereikbaar met de fiets, de auto (parkeren is gratis) en met bus 59 vanaf station Hengelo CS (uitstappen bij halte Hamerstraat). Het gebouw is rolstoelvriendelijk.

Nummer Kamer van Koophandel: 59630604

Aangesloten bij de volgende beroepsverenigingen en stichtingen:

  • Psycholoog NIP, lidmaatschapsnummer 9589
  • Christelijke Vereniging van Psychiaters, Psychologen en Psychotherapeuten (CVPPP)
  • Beroepsvereniging van Gestalttherapeuten (NVAGT)
  • Overkoepelende beroepsvereniging RBCZ
  • Stichting EFT

Kijk ook eens op de Facebookpagina van Psycholoog Montes!

Klachtenregeling

Ik doe mijn best om de therapie te laten slagen. Toch kan het voorkomen dat de therapie niet aan de verwachtingen voldoet, of dat je een klacht hebt. Laat het mij graag weten, dan proberen we er samen uit te komen.

Het kan zijn dat je - ondanks een gesprek -  ontevreden blijft. Of dat je het gesprek liever wilt doen met een onafhankelijk persoon er bij. Dan kun je contact opnemen met de klachten-functionaris. Deze is volkomen onafhankelijk en ondersteunt je bij het indienen en de verdere  afhandeling van je klacht. Ik ben aangesloten bij Klachten- en Geschillenregeling Psychische en Pedagogische Zorg van P3NL. Deze klachten-functionaris is bereikbaar via P3NL@klachtencompany.nl.