Montes

Contactgegevens

Wil je weten of ik wat voor je kan betekenen, neem dan gerust vrijblijvend contact op via het contactformulier, de mail of telefonisch.

Wanneer er een afspraak is gemaakt wordt tijdens het eerste gesprek gekeken of ik wat voor je kan betekenen, en begint vaak ook meteen de therapie. In ieder gesprek is ruimte om te zeggen wat je van het gesprek vindt en of je iets mist.

Klachtenregeling

Ik doe mijn best om de therapie te laten slagen. Toch kan het voorkomen dat de therapie niet aan de verwachtingen voldoet, of dat je een klacht hebt. Laat het mij graag weten, dan proberen we er samen uit te komen.

Het kan zijn dat je - ondanks een gesprek -  ontevreden blijft. Of dat je het gesprek liever wilt doen met een onafhankelijk persoon er bij. Dan kun je contact opnemen met de klachten-functionaris. Deze is volkomen onafhankelijk en ondersteunt je bij het indienen en de verdere afhandeling van je klacht. Ik ben aangesloten bij Klachten- en Geschillenregeling Psychische en Pedagogische Zorg van P3NL. Deze klachten-functionaris is bereikbaar via P3NL@klachtencompany.nl. 

Psycholoog Montes

Drs. Annegine van den Berg
Hamerstraat 10
7556 MZ Hengelo

Telefoon: 06 38 11 78 48
E-mail: a.vandenberg@psycholoogmontes.nl

Hamerstraat 10, 7556 MZ Hengelo|Telefoon: 06 38 11 78 48|E-mail: a.vandenberg@psycholoogmontes.nl
© 2019 - Psycholoog Montes